Panga Sandu Teodor's picture

Manteresting_Facebook_185313598527960

Bulgaria

4 Followers, 37 Nails
 
Статията е за всяка жена, която иска да открие идеалния начин да преобрази косата си, да я накара да расте бързо и да предотврати появата на цъфтящи краища.
1 view
Добър ден! Казвам се Галина Иванова Панайотова и живея в Севлиево, пенсионерка съм. За съжаление, нашето правителство напълно нехае за нас,
1 view
Здравейте, аз съм Андрей Михайлов, водещ пластичен хирург в реномирана клиника. Имам над 15 години медицинска практика.
2 views
Никога не съм мислила, че някога ще публикувам лични истории, но наистина искам да се похваля с моята трансформация.
1 view 1 Bumps
Статията е за всяка жена, която иска да открие идеалния начин да преобрази косата си, да я накара да расте бързо и да предотврати появата на цъфтящи краища.
1 view
Днес индустрията за красота разказва много за женските стандарти. Високи, кльощави дами с дълги крака и тънки талии никнат на кориците на модните списания и по телевизията.
1 view
Българка на име Марина, 26, използва напълно нов крем, за да получи нова форма на гърдите си за 3 седмици. Ние проведохме интервю с нея, в което тя обясни процеса на промяна с подробности.
1 view
Днес искам да ви разкажа моята история за избелване на зъбите в домашни условия. Надявам се, че тази информация ще ви бъде полезна и вие също ще последвате моя пример.
1 view
Здравейте, отново сме заедно! Бих искала да споделя моята малка радост с вас... Независимо от всичко, най-накрая успях да се ОТЪРВА от разширените вени в домашни условия само за една седмица!!!
1 view
 
 
Здравейте, с Вас, отново е Вика!
1 view
Здравейте на всички! Моето име е Арина, аз съм на 25 години. Много хора ме питат защо аз никога не разпространявам снимките си.
1 view
Здравейте! Казвам се Лили Петрова и съм на 36 години. Реших да ви разкажа моята история. Моята история за това как се справих с псориазиса. Темата е малко чувствителна, особено за жените.
1 view
Преди няколко месеца си мислех, че животът ми е хубав и бях сигурна, че изглеждам фантастично. Все още съм много млада, на 27 съм и никога не съм планувала специални процедури за лицето си.
1 view
Аз съм на 62 години и съм пенсионер. Преди да се пенсионирам работех в доменните пещи в металургичен завод. Отначало бях общ работник там и постепенно стигнах до поста отговорник по безопасността.
2 views
Здравейте всички! Аз съм Соня. Аз съм 40-годишна майка на седем деца. Не се шегувам. Хората често ме питат: сигурна ли си, че си на 40?
1 view
Естественото желание на всяка жена е да бъде красива. Няма да сбъркам много, ако кажа, че за нас красотата - това е минимум 30% от успеха в живота. Минимум!
1 view
Бих искала да споделя с вас как успях да реша един деликатен проблем, проблема с косопада. Това е много сериозен проблем, наистина - е, добре, поне за мен.
1 view
Инфаркт и инсулт - причина за почти 70% от всички смъртни случаи в света. Седем от всеки десет души умират, поради запушване на артериите на сърцето, или мозъка.
1 view
Преследвайки външността на модели, много момичета продължават да свалят килограми отвъд всякакви граници.
1 view
завеждащ звено в институт по паразитни болести. Д-р Петров е публикувал повече от 60 научни статии по молекулярна паразитология. 21-годишен професионален опит.
3 views
ТОЗИ ПРОСТИЧЪК МЕТОД Е ДОСТЪПЕН ЗА ВСЕКИ. ТОЙ ПОМАГА НА 93% ОТ ХОРАТА.
1 view
Здравейте, всички. Който ми следи блога от достатъчно време, знае за моите развратни приятели. Неотдавна трима приятели (аз, моят най-добър приятел Тошо и Марин) решихме да си спретнем скромна оргия.
2 views
От редакцията: Според статистиката всеки пети страда от гъбички стъпалото и ноктите. Причините са това са най-разнообразни: от отслабен имунитет до неправилни обувки.
1 view
Днес темата ни ще отведе там, докъдето може да стигне борбата със затлъстяването.
1 view
По-голям, отколкото мога да си представя " - това е мисълта, която се появява в главата ви, когато виждате издутината в панталоните му.
2 views
https://elink.io/9b0f8 Are excellent products with very good results are the most innovative products on the market recommend reading the pages to convince you
1 view
http://efght.pro/?target=-4AAIxAwHzAAAAAAAAAAAABHpr4eQA Здравейте, с Вас отново е Анета! Искам да споделя с вас моята малка радост ...
2 views
http://leadbit.biz/SjDV Долгие месяцы актер Джуд Лоу тщательно маскировал свою растущую лысину за счет разного рода накладок.
2 views
http://leadbit.biz/d8nV Наша читателка разказва за метод на отслабване, който наистина дава резултат! В интервю с наш репортер тя сподели своя удивителен опит в борбата с излишните килограми.
10 views
 
 
http://efghi.pro/?target=-4AAIxAwIYFAAAAAAAAAAAAATjaf-LAA Всички мечтаят да бъдат здрави, енергични и да изглеждат добре.
1 view

Pages

Top